Hele Danmarks bryllup

København N – Biler til gæsterne gøres klar.

Volvo_nummerplade2_1Volvo_noegler_1 brugtebiler

Det tager et kvarter at skifte nummerplade på én bil, og ejendomsinspektør Jan Pedersen fra København har 50 , der alle skal have skiftet plader fra svenske til Kongehusets krone. Det er over halvdelen af de 90 Volvo S80, som Volvo har udlånt til Kongehuset. På bryllupsdagen skal de bruges til at transportere gæster til og fra kirken.

Søborg
10.00 tegninger af prinser og prinsesser der holder i hånd; flag og hjerter; store smil og blomster;drager, der spyr ild;afrikanske dyr og indianer. Det er hvad man får, når man indbyder landets børn til at sende tegninger til en bog, der skal gives til kronprinseparret. Preben Vridstoft fra DRs Børne-og Ungdomsafdeling fik idéen til bogen. “Vi har desværre kun plads til 400 af tegningerne i bogen”, siger han. ” Det er ærgerligt for der er virkelig mange flotte og fantasifulde imellem.”

København Ø
Jagerfly, helikoptere, skibe, kampvogne og soldater for tre millioner kroner – forsvaret har samlet alle fire værn for at fejre kronprinseparret på Langelinjekaj, der denne maj formiddag ligger i sol trods regn i resten af landet. Paraden er den største Danmark har set , siden Dronning Margrethe blev gift med Prins Henrik i 1967.

parrade fyrvaerkeri1_1

Ballerup
60.000 abonnenter og samlere har bestilt frimærker, miniark og førstedagskuverter med de nye frimærker med Frederik og Mary. Alle er skal have dem på udgivelsesdatoen 14. maj, så der har i mange uger været travlt hos Post Danmark i Ballerup.

Frimaerke1

Bord1