HVEM ER SØNDERBY VISUAL STORYTELLING?

Anette Sønderby

Jeg er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2004, inden da gik jeg på Fatamorgana – Danmarks fotografiske billedkunstskole. Jeg har arbejdet som selvstændig fotograf med opgaver for en række firmaer og organisationer. Særligt har reportage- og portrætfotografi for forskellige magasiner fyldt meget. Men jeg har også arbejdet med video og multimedieprojekter. Gennem årene har jeg også været fastansat på Jyllands-Posten, Politikens Lokalaviser og som billedredaktør hos rejsebureauet Albatros Travel.
Jeg brænder for at formidle historier og stemninger og se det smukke i hverdagen.
Derfor har jeg stiftet Sønderby Visual Storytelling.

Sønderby Visual Storytelling

tilbyder at fortælle din virksomheds historie i billeder, både still og video. Jeg hjælper kunderne med at finde deres unikke historie og formidle den på smukkeste vis.

For at alt dette ikke skal forsvinde i mængden af information på nettet, hjælper jeg også med at lægge en strategi for virksomhedens tilstedeværelse på de sociale medier og med at få lagt billeder og historier ud.

DET JEG KAN TILBYDE

FOTO OG VIDEO

SOCIALE MEDIER

Jeg tager billederne for dig og lægger dem på de sociale medier.

Sammen lægger vi en strategi for, hvilke medier I gerne vil være på og hvordan, I vil præsentere jer og jeres virksomhed, samt hvilken grad af tilstedeværelse I ønsker, på de forskellige medier.

Et abonnement kan skrues sammen på forskellig vis.

  • Hvis I har styr på det med at tage billeder, kan jeg nøjes med at lægge billederne på de forskellige medier, alt efter hvad der er aftalte i mediestrategien.
  • Pakken for de travle, hvor jeg producerer billeder og video og lægger dem op efter den aftalte plan i mediestrategien.
  • Jeg kan også tilbyde rådgivning om profilering på sociale medier. Eftersyn af eksisterende profiler/sider på Facebook, Instagram eller Pinterest. Oprettelse af nye profiler/sider på Facebook. Samt eftersyn af eksisterede hjemmeside.

Priserne ligge mellem 1500 og 6000 kr. om måneden.

UNDERVISNING

Lær at tage bedre billeder

Er du vant til at tage billeder og lægge på de sociale medier, men vil gerne gøre det lidt bedre?
Så giver jeg dig en times undervisning i, hvordan du får meget mere ud af dine billeder og hvilke billeder, der er gode at bruge til hvad og hvor.

Pris fra 1000 kr.